Verdens største producent og eksportør af rosenolie

Rosense er datterselskab af Gülbirlik, som blev etableret i 1954, og i består dag af 6 kooperativer, 8000 rosendyrkere, 4 rosenolie fabrikker og 2 rosesolid produktionsanlæg. Der forarbejders 300 tons rosenblomster om dagen i høstsæsonen, og dette gør Gülbirik til verdens største rosenolieproducent og –eksportør. Der leveres rosenolie til verdens førende parfume- og kosmetik brands og Gülbirlik forpligter sig til både kvalitet, pålidelighed og service.

Isparta er fyldt med roser og rosenprodukter, og Gülbirlik er som sagt den største producent i området. Gülbirlik har bidraget til den tyrkiske økonomi i form af sin enorme eksport af rosenolie, og dermed også bidraget til bedre social velfærd i Isparta regionen i mere end 50 år.

Rosenolien kommer fra blomsten Rosa Damascena, og den har været dyrket i Tyrkiets middelhavsprovins Isparta i mere end 100 år. Derfor kaldes Isparta og dens omkringliggende regioner, der ligger i en højde af 1050 m over havets overflade og højere, i dag for Rosenlandet.

Produktionssæsonen for rosenolie starter i maj og slutter i juni, hvor roserne plukkes i fuldt flor, og derefter behandles øjeblikkeligt.
I 1998 startede Gülbirlik en produktion af skønhedsprodukter under eget navn, men valgte efter stor succes at oprette et datterselskab i 2003, ROSENSE, for at få det markedsført bedre nationalt, men i høj grad også internationalt. Rosense er i dag et af de mest benyttede hudplejeprodukter i Tyrkiet. Rosense sælges bland andet i USA, Canada, Japan, Hong Kong, Kina, Jordan, Tyskland, England og Østrig, og nu også i Danmark.

 

Rosenolie

Rosenolie, som er en af de vigtigste og mest kostbare råvarer til parfume- og kosmetikindustrien, er frembragt ved kogning af lyserøde roser ved hjælp af dampdestillationsmetoden.

Rosenvand

Rosenvand er 100% naturligt, og er en af de allerbedste og mest traditionelle ingredienser inden for hudpleje. Den afbalancerer hudens pH-værdi, og har en opstrammende og foryngende effekt. Mænd kan have stor gavn af rosenvand efter barbering. Rosenvand indeholder ikke alkohol, og er derfor yderst skånsom for en nybarberet hud, som plejes og fugtes.

Det bruges også som naturlig smag i forskellige desserter. Rosenvand er farveløs,  har en let duft af roser og en karakteristisk smag. Rosenvand skal opbevares på et køligt sted og må ikke udsættes for sollys.

Rosense produkterne, som alle indeholder rosenekstrakt, -vand eller – olie fra blomsternes dronning – rosa damascena – vil give dig alle fordele og fuld luksus fra rosenblomsten til en overkommelig pris. De helende næringsstoffer fra rosenblomsten, kombineret med forskellige essentielle olier, mineraler, og vitaminer, gør, at du vil ikke til at fortryde det. Mærk forskellen.

Enhver hud er unik og har sine egne behov. Din hud skal beskyttes uanset om du bekæmper ældning, eller forsøger at bibeholder din glød. Dette gør du bedst ved at passe på dig selv inderst som yderst. En strålende hud afhænger af din livsstil, dine kost- og motionsvaner, kosttilskud, hvor meget du sover, positive tanker og hvordan du plejer din hud.
Daglig brug af hudplejeprodukter, der masseres ind i din hud, vil øge dræning af lymferne og forbedre din blodcirkulation.

Ung eller gammel, mand eller kvinde, mørk eller lys, så er din hud sårbar overfor udefrakommende faktorer, og vi reagerer alle forskelligt. Når vi ældes udvikler vores hud ikke alene rynker og taber elasticiteten, men vi kan også miste gløden og se trætte ud. Ved at benytte de korrekte hudpleje produkter, udskyder du ældningsprocessen, og du vil ikke blot se sundere og yngre ud men også få en bedre glød.